Standard Inrikes 

Med Standard Postnord skickas försändelser inom Sverige helt kostnadsfritt. Normal leveranstid är 2-5 arbetsdagar. Vi kan ej hållas ansvariga för eventuella förseningar då vi inte kan påverka oväntade händelser under frakten. Paket hämtas ut på Ert lokala postkontor. Om paketet ej hämtas ut inom 14 dagar skickas det tillbaka och en kostnad för frakt kommer att tas ut. 

 

DHL Service point/Parcel connect

Med DHL Freight Servicepoint skickas varor till ditt närmaste uthämtningsställe för ett pris på 100 kr. Tjänsten är tillgänglig inom Sverige. 

Utrikes frakt

Internationella leveranser skickas med PostNord och leveranstiden är 5-7 arbetsdagar. Eventuella tull- och momskostnader betalas av mottagaren. Den internationella frakkostnaden är 259 kr. Vi kan ej hållas ansvariga för eventuella förseningar då vi inte kan påverka oväntade händelser under frakten. Om paketet är skadat vid leverans rapportera det direkt till posten vid utlämnande.  

 

Click & Collect

Du kan välja att köpa eller reservera dina varor genom mayla.se och hämta dem i vår butik. Efter beställningen har gjorts, vänligen invänta ett bekräftelsemail att varorna är redo att hämtas ut. Adressen till butiken är: Mayla, Nordiska Kompaniet, Hamngatan 18-20, 114 47 Stockholm.